SWINX ScanLev Client

Navigation:  Installation >

SWINX ScanLev Client

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Starta utforskaren i klientdatorn och bläddra fram till den utdelade SWINX-katalogen i nätverket. Du kan också skriva in en UNC sökväg i adress fältet (\\DATORNAMN\UTDELADRESURS). Om katalogen inte är utdelad följ instruktionerna för hur man delar ut SWINX ScanLev katalogen (Detta gör man på servern/datorn där SWINX ScanLev är installerat).

I den utdelade katalogen finns filen setup.exe, dubbelklicka på den för att starta installationsprogrammet (OBS! Inga filer får kopieras till den lokala datorn).

Installation-SwinxScanLev-Client-1

Klicka på "Nästa" för att komma vidare. Installationen tar en liten stund.

Installation-SwinxScanLev-Client-2

Klicka på "Slutför" för att avsluta installationen.