Installation av SWINX ScanLev

Börja med att ladda hem programvaran från http://www.scanlev.se/download

Starta installationen genom att högerklicka på setup.exe och välj "Kör som administratör" (Detta alternativet finns inte på äldre OS. Se till att starta installationen med en administratörs behörigheter.)

ssl-installation-01

Installation-SwinxScanLev-1

Klicka på "Nästa" för att gå vidare.

Installation-SwinxScanLev-2

Läs igenom licensvillkoren, välj sedan "Jag accepterar villkoren i licensavtalet." och klicka på "Nästa".

Installation-SwinxScanLev-3

Du kan ange användarnamn och organisation men det är inget måste. Klicka sedan på "Nästa".

Installation-SwinxScanLev-4

Om du vill ändra installationskatalog klickar du på "Byt" och väljer den katalogen som du vill installera till. Vi rekommenderar att du installerar programmet i standardkatalogen. Klicka sedan på "Nästa".

ssl-installation-07

Välj installationstyp och klicka på "Nästa".

ssl-installation-08

Kontrollera informationen och klicka sedan på "Installera".

Installation-SwinxScanLev-7

Vänta medan programmet installeras.

ssl-installation-11

Välj "Ja" om du inte har Firebird SQL installerat sedan tidigare. Observera att du måste köra version 2.5.x av Firebird för att SWINX ScanLev skall fungera. Om du väljer att installera kommer Firebird SQL-installationen att starta. Skulle det uppstå något fel vid installationen, kontakta SWINX-supporten på 040-680 83 30.

Installation-SwinxScanLev-8

Klicka sedan på "Slutför".

Om du skall köra en fleranvändarversion (serverinstallation) av programmet så heter den utdelade resursen "ScanLev". För att installera SWINX ScanLev på en klientdator, se SWINX ScanLev Client.