Säkerhetskopiering

Navigation:  Grunder >

Säkerhetskopiering

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

För att säkerställa att ingen information går förlorad vid eventuellt datorhaveri, stöld, brand, användarmisstag etc är det av yttersta vikt att man säkerhetskopierar fortlöpande.

Sakerhetskopiering

1) Välj "Inställningar" i menyn och därefter alternativet "Säkerhetskopiera".

2) Skriv in önskad sökväg till var filen med säkerhetskopian ska placeras. Klicka på sökknappen för att komma till utforskaren i Windows och klicka fram till önskad katalog.

3) Klicka på knappen "Kopiera" för att påbörja kopieringen.

4) För att kunna genomföra kopieringen måste man vara inloggad som "SYSDBA". Är man inte det kommer programmet att begära systemlösenordet som i så fall är "masterkey".

5) SWINX ScanLev påbörjar därmed säkerhetskopieringen vilket sker i bakgrunden. Under tiden kan man fortsätta med arbetet i programmet. Allt som görs efter att säkerhetskopieringen startats kommer inte med på  säkerhetskopian.

Återställning av säkerhetskopia

Innan en eventuell återställning av säkerhetskopia görs, vill vi för säkerhets skull att ni kontaktar vår support-avdelning som kan ge närmare instruktioner om hur det genomförs.