SWINX ScanLev CAP

Navigation:  Installation >

SWINX ScanLev CAP

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Ni kommer att få installationen av SWINX ScanLev CAP Server manuellt skickat till er.

1.Starta installationsprogrammet med administratörsbehörigheter på servern där SWINX ScanLev är installerat.

bild1

Följ anvisningarna i installationen och se till att SWINX ScanLev CAP Server installeras i SAMMA katalog som SWINX ScanLev.

2.Efter att installationen är genomförd, gå till tjänster och kontrollera att

bild2

3.Kontroller att brandväggen är öppen för TCP port 8790.

4.Installera SWINX ScanLev CAP Klient. Ni kan ladda hem den senaste versionen på http://www.swinx.se/index.php/scanlev/cap. Efter installation starta programmet. Har ni installerat det lokalt på servern anger Ni Värd: localhost, är ni på samma nätverk får Ni anger servernamnet eller ip-adressen till servern som Värd. Skall ni koppla upp er ute ifrån får Ni ange Eran publika ip-adress (vet ni inte den kan ni se den på http://www.whatismyip.com/ ).

bild3

Felsökning:

Det går inte att ansluta till servern från Internet:
Prova med att starta klienten lokalt på servern. Fungerar detta är det troligen en brandvägg som inte har port tcp 8790 öppen.

Det går inte att ansluta till servern från min lokala klient dator
Prova med att starta klienten lokalt på servern. Fungerar detta är det troligen en brandvägg som inte har port tcp 8790 öppen.

Det går inte att ansluta till servern via en klient på server (värd: localhost)
Kontrollera så att tjänsten har statusen startad.